Rrrits.nl

Obase

Rrrits.nl

Het openbare informatieplatform over de samenwerking tussen Radar en Obase.

You can scroll the shelf using and keys

Welke voordelen heeft de regioschool voor mijn kind?

De regioschool werkt met voornamelijk enkelvoudige groepen. De groepen zullen zo’n 25/28 leerlingen tellen. Hierdoor heeft elke leerlingen voldoende sociaal/emotionele ontwikkelingskansen. De leerlingen maken deel uit van een doorlopende ontwikkelingslijn van 2- 12 jaar die aansluitend is.

Reageer op dit bericht

Reageren? Fijn! Vooral wanneer uw reactie genuanceerd en opbouwend is. Om vragen en opmerkingen beter te duiden waarderen wij het enorm wanneer u in uw reactie aangeeft of u ouder/verzorger, leerkracht, dorpsraadslid of gemeenteraadslid bent en in welke kern op Schouwen-Duiveland u woont. Wilt u zelf een vraag stellen? Dat kan via het contactformulier.

Radarscholen Obase

Gebruik de pijltjestoetsen om te scrollen.