Rrrits.nl

Obase

Rrrits.nl

Het openbare informatieplatform over de samenwerking tussen Radar en Obase.

You can scroll the shelf using and keys

Welke voordelen heeft de regioschool voor de leerkracht?

De regioschool is een school met voldoende ondersteuning voor de leerkracht. Daarbij wordt gedacht aan een ambulante directeur, voldoende inzet van interne begeleiding, ICT en ondersteuning d.m.v. een administratief medewerker dan wel een conciƫrge. De leerkracht op een regioschool kan zich dan meer dan nu het geval is richten op de kerntaak van zijn/haar werk. De leerkracht werkt over het algemeen met enkelvoudige groepen.

 

Reageer op dit bericht

Reageren? Fijn! Vooral wanneer uw reactie genuanceerd en opbouwend is. Om vragen en opmerkingen beter te duiden waarderen wij het enorm wanneer u in uw reactie aangeeft of u ouder/verzorger, leerkracht, dorpsraadslid of gemeenteraadslid bent en in welke kern op Schouwen-Duiveland u woont. Wilt u zelf een vraag stellen? Dat kan via het contactformulier.

Radarscholen Obase

Gebruik de pijltjestoetsen om te scrollen.