Rrrits.nl

Obase

Rrrits.nl

Het openbare informatieplatform over de samenwerking tussen Radar en Obase.

You can scroll the shelf using and keys

Welke mogelijkheden heb ik als gelovig christen voor mijn kind als deze nieuwe plannen doorgaan?

In de plannen blijven keuzemogelijkheden voor elke ouder. Er blijft een (of meer) christelijke scho(o)len. Tevens heeft elke regioschool een gemengde (levensbeschouwelijke) identiteit waarin ook de christelijke identiteit aanwezig is samen met de openbare identiteit. Dat zien wij als een verrijking.

Reageer op dit bericht

Reageren? Fijn! Vooral wanneer uw reactie genuanceerd en opbouwend is. Om vragen en opmerkingen beter te duiden waarderen wij het enorm wanneer u in uw reactie aangeeft of u ouder/verzorger, leerkracht, dorpsraadslid of gemeenteraadslid bent en in welke kern op Schouwen-Duiveland u woont. Wilt u zelf een vraag stellen? Dat kan via het contactformulier.

Radarscholen Obase

Gebruik de pijltjestoetsen om te scrollen.