Rrrits.nl

Obase

Rrrits.nl

Het openbare informatieplatform over de samenwerking tussen Radar en Obase.

You can scroll the shelf using and keys

Wat zijn de kenmerken van de regioscholen?

Regioscholen zijn scholen met +/- 225 leerlingen waarin het onderwijs een centrale plaats heeft. Daarin werken de openbare identiteit en de protestants christelijke identiteit samen in een schoollocatie. Daarnaast is er kinderopvang, zijn er vroeg- en voorschoolse voorzieningen en biedt de school ruimte aan andere activiteiten als muziek, bibliotheek, etc.

Reageer op dit bericht

Reageren? Fijn! Vooral wanneer uw reactie genuanceerd en opbouwend is. Om vragen en opmerkingen beter te duiden waarderen wij het enorm wanneer u in uw reactie aangeeft of u ouder/verzorger, leerkracht, dorpsraadslid of gemeenteraadslid bent en in welke kern op Schouwen-Duiveland u woont. Wilt u zelf een vraag stellen? Dat kan via het contactformulier.

Radarscholen Obase

Gebruik de pijltjestoetsen om te scrollen.