Rrrits.nl

Obase

Rrrits.nl

Het openbare informatieplatform over de samenwerking tussen Radar en Obase.

You can scroll the shelf using and keys

Sommige regioscholen hebben meerdere (levensbeschouwelijke) identiteiten. Hebben ze dat allemaal?

Ja. Omdat er keuzemogelijkheden moeten zijn en blijven, zullen erĀ  naast de regioscholen ook scholen zijn die een duidelijk openbaar karakter hebben dan wel een duidelijk protestants christelijk karakter hebben.

Reageer op dit bericht

Reageren? Fijn! Vooral wanneer uw reactie genuanceerd en opbouwend is. Om vragen en opmerkingen beter te duiden waarderen wij het enorm wanneer u in uw reactie aangeeft of u ouder/verzorger, leerkracht, dorpsraadslid of gemeenteraadslid bent en in welke kern op Schouwen-Duiveland u woont. Wilt u zelf een vraag stellen? Dat kan via het contactformulier.

Radarscholen Obase

Gebruik de pijltjestoetsen om te scrollen.