Rrrits.nl

Obase

Rrrits.nl

Het openbare informatieplatform over de samenwerking tussen Radar en Obase.

You can scroll the shelf using and keys

Naast levensbeschouwelijke identiteiten zijn er ook onderwijskundige identiteiten. Welke zijn dat?

Dat zijn Jenaplanonderwijs, Daltononderwijs, Leonardo-onderwijs en speciaal basisonderwijs. Deze identiteiten kunnen onderdeel uitmaken van een regioschool. De school voor speciaal basisonderwijs (Sbo De Meie) heeft een eilandelijke functie.

Reageer op dit bericht

Reageren? Fijn! Vooral wanneer uw reactie genuanceerd en opbouwend is. Om vragen en opmerkingen beter te duiden waarderen wij het enorm wanneer u in uw reactie aangeeft of u ouder/verzorger, leerkracht, dorpsraadslid of gemeenteraadslid bent en in welke kern op Schouwen-Duiveland u woont. Wilt u zelf een vraag stellen? Dat kan via het contactformulier.

Radarscholen Obase

Gebruik de pijltjestoetsen om te scrollen.