Rrrits.nl

Obase

Rrrits.nl

Het openbare informatieplatform over de samenwerking tussen Radar en Obase.

You can scroll the shelf using and keys

In het plan wordt ingegaan op de overeenkomsten. Zijn er dan geen verschillen?

Ja, een belangrijk verschil is de Bron waaruit we onderwijs geven. Voor Radar is dat onderwijs geven en leven vanuit de Bijbel. Voor het openbaar onderwijs geldt dat voor een aantal medewerkers ook, maar voor een deel niet. Zij geven onderwijs en leven o.a. vanuit een humanistische perspectief.

Reageer op dit bericht

Reageren? Fijn! Vooral wanneer uw reactie genuanceerd en opbouwend is. Om vragen en opmerkingen beter te duiden waarderen wij het enorm wanneer u in uw reactie aangeeft of u ouder/verzorger, leerkracht, dorpsraadslid of gemeenteraadslid bent en in welke kern op Schouwen-Duiveland u woont. Wilt u zelf een vraag stellen? Dat kan via het contactformulier.

Radarscholen Obase

Gebruik de pijltjestoetsen om te scrollen.