Rrrits.nl

Obase

Rrrits.nl

Het openbare informatieplatform over de samenwerking tussen Radar en Obase.

You can scroll the shelf using and keys

Hoe ziet de (levensbeschouwelijke) identiteit van de regioschool eruit?

De regioschool kenmerkt zich door het samengaan van de openbare en de protestants christelijke identiteit. Deze nieuwe identiteit sluit aan bij het voedingsgebied van de regio. De school bestrijkt meerdere dorpskernen. Op basis van de kenmerken van het gebied oftewel schoolpopulatie worden meer openbare dan wel meer protestant christelijke accenten aangebracht. In het schoolplan krijgen deze accenten een centrale plaats. Daarmee krijgt elke regioschool een eigen identiteit.

Reageer op dit bericht

Reageren? Fijn! Vooral wanneer uw reactie genuanceerd en opbouwend is. Om vragen en opmerkingen beter te duiden waarderen wij het enorm wanneer u in uw reactie aangeeft of u ouder/verzorger, leerkracht, dorpsraadslid of gemeenteraadslid bent en in welke kern op Schouwen-Duiveland u woont. Wilt u zelf een vraag stellen? Dat kan via het contactformulier.

Radarscholen Obase

Gebruik de pijltjestoetsen om te scrollen.