Rrrits.nl

Obase

Rrrits.nl

Het openbare informatieplatform over de samenwerking tussen Radar en Obase.

You can scroll the shelf using and keys

Het plan is ambitieus. Het gaat over fusies van scholen en van twee besturen. Is dit wettelijk wel mogelijk?

Een dergelijke fusie moet voldoen aan de fusietoets. Deze heeft scherpe voorwaarden. Echter, de staatssecretaris is bezig om te kijken naar verruiming van de mogelijkheden in krimpgebieden. We hebben goede redenen om aan te nemen dat de regels verruimd zullen worden.

Reageer op dit bericht

Reageren? Fijn! Vooral wanneer uw reactie genuanceerd en opbouwend is. Om vragen en opmerkingen beter te duiden waarderen wij het enorm wanneer u in uw reactie aangeeft of u ouder/verzorger, leerkracht, dorpsraadslid of gemeenteraadslid bent en in welke kern op Schouwen-Duiveland u woont. Wilt u zelf een vraag stellen? Dat kan via het contactformulier.

Radarscholen Obase

Gebruik de pijltjestoetsen om te scrollen.