Rrrits.nl

Obase

Rrrits.nl

Het openbare informatieplatform over de samenwerking tussen Radar en Obase.

You can scroll the shelf using and keys

En nu?

Met de mailing die op 16 januari bij alle ouders/verzorgers in de bus lag is iedereen op de hoogte van de huidige stand van zaken. Maar, wat is de volgende stap?

Tot de zomer van 2014 worden alle details van de samenwerking uitgewerkt. Vanaf de zomer van 2014 vindt de besluitvorming plaats. Zodoende kan er vanaf 1 januari 2015 sprake zijn van een officieel samenwerkingsverband. Er vinden natuurlijk al de nodige voorbereidingen plaats, maar vanaf dat moment kunnen de belangrijkste knelpunten (o.a. Noord Schouwen) worden aangepakt. Voor augustus 2023 wil de samenwerking haar belangrijkste en gezamenlijke uitdagingen onder controle hebben.

Radarscholen Obase

Gebruik de pijltjestoetsen om te scrollen.